SKÅLESTRØMMEN

Perfekte FluefiskeFerier i Nord-TRøndelag

Skålestrømmen er et 100% privat ørret- og røyevann i Lierne kommune i Nord-Trøndelag.

Vi har er en grense på 6 stenger for hele strekningen. Kun våre hyttegjester får lov til å fiske i Skålestrømmen.

Thomas, vår norsk-, engelsk- og tysktalende guide er tilgjengelig døgnet rundt. Han kjenner hver stein i vannet og er veldig glad for å dele sin kunnskap med deg, slik at du har best mulig utgangspunkt for dine egne eventyr.

“Kom som en gjest, dra som en venn”

Skålestrømmen venter på deg! – For bestilling, vennligst ring 97123033 eller send en epost til mail@skalestrommen.no

Hytta

Rett ved vannet

Hytten har 3 soverom, alle med køyeseng, så det er plass til 2 gjester pr rom. Alle måltider er inkludert. Guiden er tilgjengelig døgnet rundt, og bor også i hytta.

Slå deg til ro i den koselige hytta, rett ved vannet Rengen, og omkranset av skog. Her kan du kikke på fisk som vaker, fiskeørn som jakter, og elgen kommer kanskje forbi.

se på hytta her

Fisking

Tørrfluehimmelen i trøndelag

Her er bare ørret og røye, og de er veldig ivrige på tørrfluer hele sesongen fra juni til september. Området er veldig egnet for nybegynnere innen tørrfluefiske, men det finnes også utfordrende områder som kanskje passer bedre for den mer erfarne fisker.

Klimaet og strukturen i vannet i Skålestrømmen utgjør det perfekte habitat for Ørret. Insektlivet i vannet er utrolig rikt, og man finner både døgnfluer, vårfluer, fjærmygg og steinfluer. Klekningene her er episke.

Fiskeplasser
Utstyr & Fluer
Regler