SKÅLESTRØMMEN

Perfekte FluefiskeFerier i Nord-TRøndelag
«Kom som en gjest, dra som en venn»

Skålestrømmen er en B&B -fiskelodge i Trøndelag nær den svenske grensen. Vannet holder utrolige antall ørret med fantastisk kondisjon. Foretrukket fiskemetode er fluefiske med tørrflue. Sesongen er 1. juni til 30. september.

Skålestrommen er 100% privat og uavhengig. Vi garanterer uforstyrret fiske i vakre landskap. Koselig innkvartering i et enkelt- eller tomannsrom. Frukost, lunsjpakke og middag kan bookes i tillegg.

Skålestrømmen venter på deg! – Gjerne ring Thomas på 97123033 eller send en epost til mail@skalestrommen.no skulle du lure på noe

Oppfyll drømmen din om vakre landskap, klare, fiskerike vann og uberørt, ren natur. Langt bort fra travle fiskeplasser, vil du fiske i krystallklart vann etter vår ville, sterke ørret og røye.

Vår erfarne, engelske, tyske og norsktalende vert & guide er tilgjengelig døgnet rundt med råd og hjelp, og vil støtte deg med alle spørsmål du har. Vi kan vise deg kunsten å binde fluer, jobbe med din kasteteknikken og veilede deg til de beste fiskeplassene.

Våre pakker er designet slik at du ikke trenger å bekymre deg for noe, og kan nyte oppholdet ditt i absolutt frihet.

Fiske

Tørrfluehimmelen i trøndelag

Her er bare ørret og røye, og de er veldig ivrige på tørrfluer hele sesongen fra juni til september. Området er veldig egnet for nybegynnere innen tørrfluefiske, men det finnes også utfordrende områder som kanskje passer bedre for den mer erfarne fisker.

Klimaet og strukturen i vannet i Skålestrømmen utgjør det perfekte habitat for Ørret. Insektlivet i vannet er utrolig rikt, og man finner både døgnfluer, vårfluer, fjærmygg og steinfluer. Klekningene her er episke.

Fiskeplasser
Utstyr & Fluer
Regler

Hytta

Rett ved vannet

Hytten har 3 soverom, alle med køyeseng, så det er plass til 2 gjester pr rom. Alle måltider er inkludert. Guiden er tilgjengelig døgnet rundt, og bor i nærheten.

Slå deg til ro i den koselige hytta, rett ved vannet Rengen, og omkranset av skog. Her kan du kikke på fisk som vaker, fiskeørn som jakter, og elgen kommer kanskje forbi.

se på hytta her