SKÅLESTRØMMEN

Perfekte FluefiskeFerier i Nord-TRøndelag

Oppfyll drømmen din om vakre landskap, klare, fiskerike vann og uberørt, ren natur. Langt bort fra travle fiskeplasser, vil du fiske i krystallklart vann etter vår ville, sterke ørret og røye.

Vår erfarne, engelske, tyske og norsktalende vert & guide er tilgjengelig døgnet rundt med råd og hjelp, og vil støtte deg med alle spørsmål du har. Vi kan vise deg kunsten å binde fluer, jobbe med din kasteteknikken og veilede deg til de beste fiskeplassene.

Våre pakker er designet slik at du ikke trenger å bekymre deg for noe, og kan nyte oppholdet ditt i absolutt frihet.

“Kom som en gjest, dra som en venn”

Skålestrommen er 100% privat og uavhengig. Vi garanterer uforstyrret fiske i vakre landskap. Koselig innkvartering i et enkelt- eller tomannsrom. Alle måltider er inkludert. Guiden din passer på deg døgnet rundt og bor også i bygningen.

Skålestrømmen venter på deg! – Gjerne ring Thomas på 97123033 eller send en epost til mail@skalestrommen.no skulle du lure på noe

ONLINe Booking – book nå

Fisking

Tørrfluehimmelen i trøndelag

Her er bare ørret og røye, og de er veldig ivrige på tørrfluer hele sesongen fra juni til september. Området er veldig egnet for nybegynnere innen tørrfluefiske, men det finnes også utfordrende områder som kanskje passer bedre for den mer erfarne fisker.

Klimaet og strukturen i vannet i Skålestrømmen utgjør det perfekte habitat for Ørret. Insektlivet i vannet er utrolig rikt, og man finner både døgnfluer, vårfluer, fjærmygg og steinfluer. Klekningene her er episke.

Fiskeplasser
Utstyr & Fluer
Regler
Etter å ha vært fiskefiske i Norge hver sommer siden 2004, har jeg besøkt mange elver og vann og hatt mange gode fiske dager og opplevelser. Men jeg har aldri fisket et sted som Skålestrømmen, med så mange stigende ørret og med så høy ørretkvalitet! De 4 dager jeg / vi fisket Skålestrømmen, har vært det beste fluefisket jeg har hatt i Norge og det morsomste i tillegg. Å fiske om natten er spesielt pennende, der store Vårfluer klekker som får store ørreten og røye til overflaten, og selvfølgelig slapp den største fisken unna – på grunn av en rettet krok. Så husk å bruke fluer bunnet på sterke kroker!

Jeg kan på det sterkeste anbefale å besøke Skålestrømmen for seriøs ørretfiskefiske
Torben Berg-Sørensen, Danmark

Hytta

Rett ved vannet

Hytten har 3 soverom, alle med køyeseng, så det er plass til 2 gjester pr rom. Alle måltider er inkludert. Guiden er tilgjengelig døgnet rundt, og bor i nærheten.

Slå deg til ro i den koselige hytta, rett ved vannet Rengen, og omkranset av skog. Her kan du kikke på fisk som vaker, fiskeørn som jakter, og elgen kommer kanskje forbi.

se på hytta her