Vilkår & Betingelser for Bestilling og kansellering

RESERVERING OG Forskudd

Gjester anbefales å bestille tidlig for å reservere. Det er begrenset plass og gjestene vår pleier bestille langt i forkant.

Et depositum på kr. 3.000 NOK per person for turer lik eller lengre enn 5 dager og kr. 2.000 NOK for kortere turer. Du vil motta en faktura etter at vi kan bekrefte at vi kan godta bestillingen din og ha frie plasser.

Resten av beløpet må betales senest 90 dager før første dato av din opphold hos oss.

AVBESTILLING

Alle avbestillinger må overføres skriftlig. Avbestillinger mottatt 90 dager før turneen vil bli pålagt en kr. 2.000NOK administrasjonsgebyr.

Etter denne perioden refunderes ikke depositum. For avbestillinger mottatt 60 dager før før første dato av din opphold eller mindre, vil hele beløpet trukket.

Det gis ingen refusjon for avbestilling i løpet av oppholdet, og heller ikke for ubrukte deler av oppholdet, og heller ikke for endringer, oppgraderinger, justeringer som er gjort i løpet av oppholdet. Manglende betaling innen forfallsdato vil bli betraktet som en avbestilling, og plassen din vil bli tilbudt den neste personen.

ENDRINGER OG AVBESTILLINGER

Skålestyrømmen Fly Fishing forbeholder seg retten til å avvise en reservasjon eller å nekte service under oppholdet hvis helse eller oppførsel oppfattes skadelig for velferd eller glede til andre gjester eller påvirke våre ansattes velvære.

Skålestyrømmen Fly Fishing refunderer ikke personlige utgifter på grunn av endringer i tilbudet eller avbestillinger, for eksempel forhåndsbetalte hotell kostnader eller flybilletter og lignende.

I den usannsynlige situasjonen med en komplett turavbestilling av Skålestyrømmen Fly Fishing vil vi gi full refusjon. Skålestrømmen Fly Fishing påtar seg ikke ansvar for personlige utgifter som er påløpt som et resultat av en avbestilling av turneen, inkludert flybilletter og lignende.

FORSIKRING

Skålestyrømmen Fluefiske påtar seg ikke ansvar eller ansvar for personlige tap eller skader i løpet av turene våre.

OVERNATTING

Innkvartering vil være i dobbelt belegg. De av dere som reiser alene kan vi tildele et romkamerat av samme kjønn. For en tilleggsavgift er enkelt belegg tilgjengelig på forespørsel.

PRISER

Priser som er oppgitt på vår hjemmeside er priser per person som deler dobbeltrom.

TIPS: Få en reiseforsikring som dekker turavbestillinger. Dette sparer mye mas og hodepine i tilfelle uforutsette hendelser.