A day in August 2020 at Skålestrømmen

Denne videoen viser deg vannet på Skålestrømmen på en dag i august. Videomateriale ble filmet 8. og 12. august fra 18:00 til 23:00. – vennligst sjekk vår hjemmeside eller ring for å bestille +47 97123033 – vi tilbyr komplette pakker for nybegynnere og avanserte sportsfiskere. – vi snakker Norsk 😉

Elgeobservering fra verandaen

Mellom klokken 22 og 23 har elgen, noen ganger flere, en tendens til å dukke opp nær til hytta. Det er alltid spennende og blir aldri kjedelig. Utfordringen er å få et godt bilde uten å skremme ham (en ung okse i dette tilfellet) eller henne eller til og med dem.

rapport 08.07.2020

Denne uken hadde vi Halvor j Røberg, Tom Thomassen, Stein Evensen og Kim Karstensen fra Mo I Rana som gjester på Skålestrømmen. Etter bare to dager med å lære seg vannet smalt det skikkelig til. I dag kunne gjengen melde mange fisk over kiloen. Og det meste på tørt. “Nervefisk” var det ordet jeg har lært meg nå 😉 … det betyr vel at det var ganske bra med fisk.

Takk for bilder. – pictures by Halvor & Tom, fish caught (&released) on 8.7.2020 between 6 and 10 pm.

Dry Fly Bonanza 06.07.2020

Tør fluefiske på det absolutt beste. Ephemera Vulgata, eller Vulgata for kort bringer virkelig stor ørret til overflaten. Fisken og sportsfiskerne går helt bananas.

Galskap i sin beste form. 6. juli hadde vi den første E. Vulgata-klekkinger. Store antall insekter kommet til overflaten. Ørreten hadde et fest. Halvor Røberg med dagens største. (51cm, knapt under 1,5kg)

Timelaps of rising fish – 01.07.2020

Vak, tre bokstaver som betyr verden for en sportsfisker. Det første spørsmålet om sommeren er “Har du sett noe vak?” Her på Skålestrømmen kan du gjøre det mens du tar en kaffe i morgningen. Pass på koppen din, ellers kan hender at en døgnflue svømmer i den.

Denne videoen ble skutt med en Go-Pro. Jeg hadde bare filmen i 25 minutter og satte den opp i ett minutt. Nei, dette er ikke regn 😉

Gjerne sjekk https://www.skalestrommen.no for mer informasjon og booking.

Rapport 29-06-2020

En liten videosnutt som viser forholdene på Skålestrømmen den 29. juni 2020. Det er mye vann for årstiden, og det er fortsatt mye snø på fjellet som holder på å smelte. Men selv om vannstanden er sirka 1,5 til 2m høyere enn den pleier å være i månedsskifte juni / juli, klekkes det ganske bra med døgnfluer som sulphurea, aurivilli, små baetis og fortsatt litt mygg. 

Fortsett å lese «Rapport 29-06-2020»