Rapport 29-06-2020

En liten videosnutt som viser forholdene på Skålestrømmen den 29. juni 2020. Det er mye vann for årstiden, og det er fortsatt mye snø på fjellet som holder på å smelte. Men selv om vannstanden er sirka 1,5 til 2m høyere enn den pleier å være i månedsskifte juni / juli, klekkes det ganske bra med døgnfluer som sulphurea, aurivilli, små baetis og fortsatt litt mygg. 

Fortsett å lese «Rapport 29-06-2020»

En helt vill omvei – Om Tunnsjøen & Limingen, og mot Sørli

Drone aerial picture of Skålestrømmen - Fly fishing for trout and Arctic char at Skålestrømmen, Norway

Svinger du ut av E6 nord i Trøndelag får du sjansen til å kjenne villmarka på kroppen i et område med tre nasjonalparker

Sørfra begynner ruten ved Formofoss. Nordfra i Namsskogan eller Lassemoen, se kart nederst i saken. Sørli område ligger i en spennende område mellom Lierne og Blåfjella Skjækerfjella nasjonalpark og er kjent som Norges Alaska. Mye villere blir det ikke.

Fortsett å lese «En helt vill omvei – Om Tunnsjøen & Limingen, og mot Sørli»

spesial tilbud 2020

Grunnet reiserestriksjoner i sammenheng med COVID-19 utbruddet er det ikke mulig for våre internasjonale gjester å besøke Norge i sommer 2020. Detter er selvfølgelig meget trist, men på den lyse siden kan vi melde at alle våre gjester har booket for 21 allerede.

For vår Norske og Danske kunder betyr det at det plutselig finnes mange åpne datoer i sommer 2020. Kalenderen er helt åpen igjen. I tillegg tilbyr vi 25% discount for uke-pakker som er booket med en gruppe av 4 eller flere (opp til 6) personer.

Gjerne ring Thomas (97123033) for booking og spørsmål.

P.S. – E. Vulgata klekker hos oss siste uke i Juni og første og andre uke i Juli. Går ikke glipp av denne opplevelsen. Storørreten går bananas og det er helt “Texas” hos oss da 😉