Reiseforsikring via Andino Reisen

Andino Reisen har en viktig innovasjon å kunngjøre:

Avbestillingsforsikring er automatisk inkludert i alle våre nye bestillinger. I tillegg til de vanlige risikoene som sykdom og ulykke (fra bestillingsdato til starten av reisen), dekker dette også alle kostnader som påløper i tilfelle avbestilling som følge av karantenebestemmelser eller innreiseforbud gitt med kort varsel.

Konkret betyr dette: Planlegg ferien nå uten risiko! På grunn av årets ombooking til 2021 er det allerede flaskehalser på mange populære destinasjoner.

I tilfelle en kansellering på grunn av pandemien, vil vi håndtere behandlingen med forsikringsselskapet, og du får tilbakebetalt uten ventetid.

https://www.andino.ch/de/destinationen/norwegen-skalestrommen/

A day in August 2020 at Skålestrømmen

Denne videoen viser deg vannet på Skålestrømmen på en dag i august. Videomateriale ble filmet 8. og 12. august fra 18:00 til 23:00. – vennligst sjekk vår hjemmeside eller ring for å bestille +47 97123033 – vi tilbyr komplette pakker for nybegynnere og avanserte sportsfiskere. – vi snakker Norsk 😉

Elgeobservering fra verandaen

Mellom klokken 22 og 23 har elgen, noen ganger flere, en tendens til å dukke opp nær til hytta. Det er alltid spennende og blir aldri kjedelig. Utfordringen er å få et godt bilde uten å skremme ham (en ung okse i dette tilfellet) eller henne eller til og med dem.

rapport 08.07.2020

Denne uken hadde vi Halvor j Røberg, Tom Thomassen, Stein Evensen og Kim Karstensen fra Mo I Rana som gjester på Skålestrømmen. Etter bare to dager med å lære seg vannet smalt det skikkelig til. I dag kunne gjengen melde mange fisk over kiloen. Og det meste på tørt. “Nervefisk” var det ordet jeg har lært meg nå 😉 … det betyr vel at det var ganske bra med fisk.

Takk for bilder. – pictures by Halvor & Tom, fish caught (&released) on 8.7.2020 between 6 and 10 pm.