Ordføreren Bente Estil på besøk

På mandag ettermiddag kom vår ordfører Bente Estil på besøk. Det var en fin ettermiddag med mye gode samtaler, fantastisk vær og god mat & kaffi. Mange takk for besøket og vi håper at hun får sjans å kommer oftere. Første forsøk som fluefiske så meget lovende ut. Tålmodighet er i alle fall på plass.

About rods & lines.

The most flexible rod for alls sorts of fishing is a 9ft to 9,6ft for a 5wt line. It works well in windy conditions, but a proper 5wt line is also suitable for a careful dry fly presentation.

The by far most versatile line is a DT floating line, a little bit out of fashion, but when fishing at Skålestrømmen you will quickly learn that presentation is 95% of the job. 2% is fly choice, the rest is luck ;-).

Fortsett å lese «About rods & lines.»

Guiding @ Skålestrømmen i Juli 2021

COVID-situasjonen gjør å overleve fremdeles vanskelig, men jeg antar at vi kan være meget glade for det vi har – og det er det fantastiske fisket på Skålestrømmen. De to siste ukene hadde vi gjester fra Oslo og Telemark som fisket ørret og røye her på oss i Skålestrømmen. Det var veldig morsomt å guide og være vertskap for disse ekstremt hyggelige menneskene.

Noen impressjoner fra fiske på Skålestrømmen. Enjoy. 🙂 © Thomas Züllich

Reiseforsikring via Andino Reisen

Andino Reisen har en viktig innovasjon å kunngjøre:

Avbestillingsforsikring er automatisk inkludert i alle våre nye bestillinger. I tillegg til de vanlige risikoene som sykdom og ulykke (fra bestillingsdato til starten av reisen), dekker dette også alle kostnader som påløper i tilfelle avbestilling som følge av karantenebestemmelser eller innreiseforbud gitt med kort varsel.

Konkret betyr dette: Planlegg ferien nå uten risiko! På grunn av årets ombooking til 2021 er det allerede flaskehalser på mange populære destinasjoner.

I tilfelle en kansellering på grunn av pandemien, vil vi håndtere behandlingen med forsikringsselskapet, og du får tilbakebetalt uten ventetid.

https://www.andino.ch/de/destinationen/norwegen-skalestrommen/

A day in August 2020 at Skålestrømmen

Denne videoen viser deg vannet på Skålestrømmen på en dag i august. Videomateriale ble filmet 8. og 12. august fra 18:00 til 23:00. – vennligst sjekk vår hjemmeside eller ring for å bestille +47 97123033 – vi tilbyr komplette pakker for nybegynnere og avanserte sportsfiskere. – vi snakker Norsk 😉