Rapport 29-06-2020

En liten videosnutt som viser forholdene på Skålestrømmen den 29. juni 2020. Det er mye vann for årstiden, og det er fortsatt mye snø på fjellet som holder på å smelte. Men selv om vannstanden er sirka 1,5 til 2m høyere enn den pleier å være i månedsskifte juni / juli, klekkes det ganske bra med døgnfluer som sulphurea, aurivilli, små baetis og fortsatt litt mygg. 

Vårfluene har ikke kommet sånn fullstendig i gang, men det kan observeres enkelte eksemplarer av større typer av disse. Det forkommer det også gule Steinfluer. Det er lett å se fisken vaker når det er såpass stille som det var 29. juni. Måsene har også begynt å komme og spiser døgnfluene. 

Som det ser ut nå har sesongen ventet på at COVID-19 reisebegrensninger avsluttes 15. juli. Helt perfekt. Det ligger også antal at det blir en knallsesong også i august, med nok vann slikt at det kan fiskes langt over snittet bra.

Det er bare hive seg på og komme til deilige Sørli for å fiske med tørrflue. Kan du det ikke sier du? Bruker du bare slukstang? Har fluekastingen din rustet i de siste år? Ja det er ikke noe problem. Thomas, vår dyktige og tålmodige guide er meget flink til å lære bort dette. Det er bare å slå på tråden, så finner vi sammen ut hvordan DU kan få et drømmefiske opplevelse.

Legg igjen en kommentar